Zaterdag 7 september 2013

7 september 2013 - Moab, Utah, Verenigde Staten

Howdy all,

We hebben vandaag een groot deel van de dag in Arches NP rond gereden, de natuur regelt daar zelf hoe alle rotsformaties en Arches er door de eeuwen heen uitzien! Indrukwekkend!

Het was erg warm en de flesjes water vlogen er dus ook doorheen, in het Visitor's Centre een documentaire gezien over het ontstaan en het nog steeds gaande proces van dit natuurgebied. Het water van de Colorado River is samen met de wind verantwoordelijk voor dit proces.

Morgen rijden we weer weg hier op weg naar Bryce NP, wederom een lange rit en mooie foto's van een bijzonder park.

fijne zondag allemaal en stay healty

1. Daniëlle Galenkamp:
    8 september 2013
    Wat een gave foto's van die bereb en die rotsen!!!
    Lekker genieten!!!xxx
  2. Ien en Emile Rutten:
    8 september 2013
    Nou Henriette, wat prachtig weer.
    Ik ben al weer aan t sparen voor onze volgende USAreis.
    Veel liefs uit een nat Geleen.
  3. Anita en André:
    8 september 2013
    Mooi, mooi, mooi en wij vonden het met de regen al mooi! Morgen dalen jullie af in de canyon en dat is ook zo mooi. Ik hoop dat de zon schijnt voor al die prachtige tinten. Wel in de ochtend rond 10 uur daar zijn i.v.m. de zonstand erop! Genieten! Sinds 1 dag fris en regenachtig hier. André loopt de NK Masters in Utrecht, spannend want de GACers kunnen kampioen worden. Liefs, Anita
  4. Henriëtte:
    8 september 2013
    Foutje in het verslag, we gaan naar Bryce en nog niet naar Page...... Inmiddels aangepast :)